Tot té un inici i tot té un final. Aquest és un principi que infinitat de savis han enunciat al llarg de la vida de l’home, no descobreixo res de nou.
Així doncs, aquest blog que ara començo no espero que sigui transcendentalment important, tant sols que serveixi per difondre els meus pensaments, les meves idees, les meves inquietuds...
Tinc una bona amiga que si ara està llegint aquestes paraules pensarà que més valdria que posés això en el perfil, però no serà així (perdona’m Sandra).
No em demoraré més, tant sols dir-vos que aquest bloc serà eminentment poètic, en català i meu. Amb tot, i com tot en aquest món, em permetré “llicències”, així que, avisats en quedeu.
Desitjo que, si algú em llegeix, l’ompli tant com a mi.
Juliol 2009

dilluns, 17 d’agost de 2009

ALTRES ARTS (1)

Tinc la sort de conèixer una gran poetessa. De la relació que en tinc, n’extrec que és una persona humil, senzilla, treballadora, i amb una riquesa interior que es desborda per tots i cada un dels versos que destil•la. M'agradaria fer partícip aquest blog del plaer de la seva lectura, tot dixant-ne constància.

Ara mateix estic llegint un dels seus darrers treballs "La casa amb set butxaques" (Premi Grandalla de Poesia 2008 Principat d'Andorra, Pagès Editors). De qui parlo? De la Nati Soler, és clar!. N'he triat un poema. No se si és el millor, ni si és el més representatiu, ni si és el que més agrada a l'autora. Simplement a mi m'abelleix posar-lo:

Repassem la història, covards
ens transvestim de nina russa
per tancar una por dins una altra por
i fer de la veritat una balda fèrria
.Imatge extreta de www.pageseditors.com